5. svibnja

Gostovanje HNK Ivana Pl. Zajca u Lutkarskom kazalištu Mostar

29.04.2022.
u 14:53

Lutkarsko kazalište Mostar, će 5. svibnja 2022. godine sa početkom u 18 sati ugostiti ansambl HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke sa  talijanskom dramom ADRIATICO.

O predstavi :

Jadransko more je naše zajedničko more, ono koje nas ujedinjuje i koje nas dijeli. Ova zabavna predstava za obitelji povest će vas u otkrivanje tajni našeg mora kroz krimi zaplet: "Postoji priča… priča koja se mora ispričati pod svaku cijenu!"

Tri oceanografa, suočena sa smetnjama svojih instrumenata, odlučuju zaroniti i razotkriti tajnu. Na dnu mora pronalaze ogroman kovčeg koji sadrži nezamislivo blago. Da bi se naši oceanografi Serena, Andrea i Giuseppe spasili, morat će izvršiti vrlo težak zadatak: ispričati priču nad pričama. Zajedno s Kapetanom Luigijem, Brbljavom Sredozemnom Medvjedicom, Sipicom Prdicom i mnogim drugim stanovnicima našeg mora, putovat ćemo na valu mašte.

Uz čudesne projekcije i duhovite likove, uronit ćete u predstavu punu adrenalina i zabave. Hoće li naši prijatelji osvojiti željeno blago..?

U predstavi igraju: Serena Ferraiuolo, Giuseppe Nicodemo, Andrea Tich.

Režiju predstave potpisuje Siniša Novković. 

Cijena ulaznice je 5 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 5 godina.
Svoje mjesto možete osigurati rezervacijom isključivo putem službene facebook stranice Lutkarskg kazališta Mostar od srijede 4. svibnja i preko telefona 036 314 893.

Rezervirane ulaznice preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije