ŠIROKI BRIJEG

Upriličena izložba probranih radova nastalih na prvom i drugom ciklusu Tečaja crtanja i slikanja

22.05.2024.
u 17:51

Široki Brijeg je u pravom smislu grad umjetnosti. U ovom gradu nalaze se Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru, Franjevački muzej i galerija te NV galerija, galerija Vrba, galerija Noa u kojima se često priređuju likovne izložbe, predstavljanja knjiga i drugi kulturni događaji. No likovne izložbe budu priređivane i u drugim prostorima, kao što su Gradska knjižnica, škole, hotel Park… U Širokom Brijegu živi i stvara velik broj likovnih umjetnika. No, bit će ih još sudeći po zainteresiranosti mladih za tečajeve slikanja i crtanja.

U Art studiju Zovko u Širokom Brijegu upriličena je izložba probranih radova različitih motiva i tehnika nastalih na prvom i drugom ciklusu Tečaja crtanja i slikanja koji su se održavali pod vodstvom magistra slikarstva i profesora likovne kulture Tomislava Zovke, profesora na studiju dizajna Logos centra u Mostaru.

- Na izložbi je sudjelovalo 36 polaznika tečaja s više od sto selektiranih likovnih radova koji su nastali kroz tri mjeseca. Nakon uspješno održanog prvog i drugog ciklusa te izložbe u planu je održavanje ljetnog programa likovnih radionica. Dobrodošli su djeca i odrasli, početnici, rekreativci kao i oni koji već imaju iskustvo s crtanjem i slikanjem, kazao nam je Tomislav Zovko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije