Veliki preokret

Thompson će zapjevati dvije godine nakon što se povukao zbog bolesti sina

marko perković Thompson
Dubravka Petric/PIXSELL/nestali.gov.hr.
24.05.2024.
u 07:15

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se tad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Radio NU, početkom kolovoza Imotski će biti domaćin jednog od najvećih glazbenih događaja ovog ljeta. Na stadionu Gospin dolac očekuje se koncert na kojem će nastupiti tri velika imena hrvatske glazbene scene: Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić.

Organizatori još nisu službeno potvrdili nastup, ali prema izvorima bliskim radiju, pripreme su već u tijeku, a interes publike je ogroman.

Danas se oglasio i Mate Bulić o Thompsonovom sudjelovanju na koncertu.

'Uspio sam ga nagovoriti. Cijela obitelj i ja smo mu govorili da je vrijeme i da je to dobro za njega. Nema smisla više ovako', rekao je za 24 sata Bulić, koji je krsni kum Thompsonovom sinu.

'Veza između mene i Thompsona je neraskidiva. On me poticao i stalno gurao te mi poklanjao pjesme. Ljudi su ga molili za te pjesme, ali on ih je odbio. Mene je tih 20 pjesama koštalo nula centi', rekao je Mate ranije za isti medij.

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se tad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije