obilježen Dan Općine Čitluk

Čović: Uspjeli smo od Čitluka i čitavog Brotnja napraviti mjesto ugodno za život

Dan općine Čitluk
24.05.2024.
u 19:41

"Siguran sam da ima smisla kazati da je obilje izvorišta duha i kruha upravo u našem Brotnju“, kazao je  Čović.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Čitluk i minutom šutnje za sve poginule hrvatske branitelje danas je svečano obilježen Dan Općine Čitluk.

Na obilježavanju Dana Općine Čitluk je nazočio i predsjednik HDZ BiH Dragan Čović

Svečanost je započela pozdravnim govorom predsjednika Općinskog vijeća Čitluk Predraga Smoljana, koji je srdačno pozdravio  Čovića, sve stranačke dužnosnike, gospodarstvenike, izaslanstvo svih razina vlasti te sve ostale goste i uzvanike. Posebno je pozdravio nazočne vijećnike te dobitnike nagrada i priznanja Općine Čitluk, zahvalivši im na njihovom doprinosu zajednici, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Nazočni su imali priliku pogledati videoizvješće načelnika Općine Čitluk Marina Radišića, u kojem su prikazani ključni projekti realizirani u proteklom razdoblju, kao i oni koji su planirani za nadolazeće godine. Prikazano je sve što čini općinu Čitluk posebnom i uspješnom zajednicom, te koje su projekti i inicijative značajno doprinijeli razvoju općine Čitluk.

Nakon videoizvješća, Načelnik Radišić se obratio nazočnima, osvrnuvši se na realizirane kapitalne projekte i bogat kulturni i sportski život općine. Izrazio je zahvalnost svim predstavnicima viših razina vlasti za njihovu kontinuiranu suradnju i podršku, koja je ključna za uspješnu realizaciju svih projekata.

Istaknuto je da proslava Dana općine Čitluk predstavlja priliku za zahvalu svima koji doprinose razvoju i napretku općine, predstavljanje postignuća i planova za budućnost osnažilo je viziju zajedničkog rada na daljnjem razvoju i unaprjeđenju kvalitete života svih stanovnika općine Čitluk.

„Prije svega, čini mi se da smo uspjeli u jednoj nakani - da infrastrukturno i na svaki drugi način od Čitluka i čitavog Brotnja napravimo jedno mjesto posebne ugode za život. Vi ste samo neke od zajedničkih projekata spomenuli, ja mislim da danas tu nema apsolutno ograničenja. Siguran sam da ima smisla na kraju uz čestitku još jednom, Dana našeg Brotnja, svim Brotnjankama i Brotnjacima, ali ne samo njima, već i svim dobrim ljudima kojih danas ima jako puno ovdje - kazati da je obilje izvorišta duha i kruha upravo u našem Brotnju“, kazao je  Čović.

Uz Čovića na svečanom obilježavanju Dana Općine Čitluk nazočila je i dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Darijana Filipović, dopredsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Marinko Čavara, federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, federalni ministar pravde Vedran Škobić, predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač, generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Marko Babić, predstavnici lokalne i županijske vlasti, predstavnici gospodarskog, društvenog i vjerskog života, kao i brojni drugi uvaženi gosti.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Postar
09:09 25.05.2024.

Na uštrb Uskoplja, Nove Bile, Busovaće, Novog Travnika... Jedi govna Čoviću

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije