Sumnja u objektivnost

Dodik: Eventualni novi sudac Ustavnog suda BiH je produkt lobiranja ‘muslimanske‘ strane

13.09.2021.
u 13:50

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je eventualni novi sudac stranac u Ustavnom sudu BiH Albanac iz Albanije i da je produkt lobiranja "muslimanske" strane iz Sarajeva i da Republika Srpska nema razloga da vjeruje u njegovu objektivnost.

Dodik je jučer u Beogradu rekao da je taj sudac Albanac izbor jednog "muslimanskog" sudca koji više nije u mandatu, ali koji je zajedno sa njim radio na nekoliko predmeta.

"Ono što mi znamo o tom novom eventualnom novom sudcu jeste da je on produkt lobiranja 'muslimanske' strane iz Sarajeva. Ako taj sudac Albanac pripada istoj strukturi vjeroispovijesti, onda će opet napasti Milorada Dodika da je šovinista. Јa to nisam, samo to govorim iz pragmatičnih razloga", rekao je Dodik.

On je dodao da su stranci sudci Ustavnog suda svi birani kako bi s dva Bošnjaka donosili razne odluke koje su išle na štetu Republike Srpske, što pokazuju i odluke koje su donošene u posljednje vrijeme.

"Bila je jedna Njemica, sad dolazi Albanac. To je jedna sprega koja treba da sveže Republiku Srpsku do samog nestajanja njene subjektivnosti", rekao je Dodik.

Komentara 2

PP
ppp
14:59 13.09.2021.

Tako je,HDZ i SNSD imaju matičnu državu- BiH

LO
lokve
14:35 13.09.2021.

konjino debela kad ćeš početi da radiš za zemlju koja te plaća. HDZ i SNSD imaju matične države koje štite kao međede i blokiraju sve vezano za pomenute države. Tako da obje mogu da odlažu svoje smeće bilo nuklearno bilo ino i to zahvaljujući već ubačenom smeću u državnim organima.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?