NE ŽELE POTVRDITI

Otkriveno tko je kuma malog Archieja! Kraljevska obitelj još uvijek šuti

PA/Pixsell
21.09.2019.
u 15:45

Nije čudno što su vojvode odlučile držati njezin identitet u tajnosti, jer Isabel nije javna osoba, za razliku od njihovih slavnih prijatelja, bračnog para Clooney, tenisačice Serene Williams i medijske mogulice Oprah Winfrey za koje su mnogi bili sigurni da će biti kumovi.

Prošla su dva mjeseca od krštenja malog Archieja, a njegovi roditelji, vojvode od Sussexa još uvijek skrivaju identitet njegovih kumova.

No, nakon što je Meghan predstavila svoju liniju odjeće koju je kreirala s dugogodišnjom prijateljicom, dizajnericom Mishom Nonoo, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl otkrila je da mu je krsna kuma PR agentica Isabel May.

Nije čudno što su vojvode odlučile držati njezin identitet u tajnosti, jer Isabel nije javna osoba, za razliku od njihovih slavnih prijatelja, bračnog para Clooney, tenisačice Serene Williams i medijske mogulice Oprah Winfrey  za koje su mnogi bili sigurni da će biti kumovi.

Bivša glumica upoznala je Isabel preko zajedničkog prijatelja Markusa Andersona, koji je organizirao i prvi spoj Harryja i Meghan. Isabel je bila i jedna od uzvanica na kraljevskom vjenčanju. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da im je kratko trebalo da postanu najbolje prijateljice: - Ona je pomogla Meghan  da se privikne na život u Londonu kad se preselila iz Kanade. Bila joj je veliki oslonac - kazao je izvor i dodao: ponašaju se kao normalne dvije mlade djevojke. Podržavaju jedna drugu i često se druže.

Vojvotkinja je nakon mjeseci rada s humanitarnom organizacijom Smart Works, dizajnericom Mishom Nonoo i poznatim brendovima kao što su Marks & Spencer, Jigsaw i John Lewis dizajnirala odjeću koja je prvenstveno namijenjena poslovnim ženama. Službeno lansiranje kolekcije odvilo se u Londonu, a Meghan se sukladno prezentiranom obukla potpuno poslovno.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije