U subotu audicija za prijem novih članova u Gradsko kazalište mladih Vitez

22.09.2023.
u 13:00

Gradsko kazalište mladih Vitez u subotu, 23. rujna s početkom u 14,00 sati organizira audiciju za prijam novih članova. 

“Nakon uspješno organiziranog Ljetnog kazališnog kampa i Ljetne škole glume, brojnih nastupa, gostovanja i putovanja na red je napokon stigla i toliko iščekivana audicija za prijam novih članova u našu kazališnu obitelj! Stoga, drage naši i dragi naši…svi vi koji imate želju postati dio Gradskog kazališta mladih Vitez, razvijati svoje kreativne vještine, glumiti, plesati, pjevati…sklapati nova prijateljstva, putovati i upoznati čari nastupa na “daskama koje život znače”…dobro nam došli!”, poručili su iz Gradskog kazališta mladih Vitez. 

Upis novih članova u Gradsko kazalište mladih Vitez bit će održan u subotu, 23.9. 2023. godine s početkom u 14,00 sati u Kazališnoj dvorani Vitez! 

Iz GKM-a Vitez su poručili budućim članovima da za audiciju pripreme neku točku po vlastitom izboru…imitaciju, pjesmu, ples ili bilo što drugo što im se bude činilo prikladnim. 

Gradsko kazalište mladih Vitez broji više od stotinu članova, godišnje producira minimalno 6 premijera, a organizira nekoliko kazališnih festivala i kampova. Tijekom godine GKM Vitez ubilježi više od 100 nastupa, od kojih više desetaka izvan Bosne i Hercegovine. Dobitnici su brojnih festivalskih nagrada, domaćih i međunarodnih, od kojih više od 80 za najbolju predstavu te oko 350 pojedinačnih i zajedničkih. U Kazališnoj dvorani Vitez, koja je njihov dom i za koju vole kazati da je mjesto #gdjeljubavstanuje, tijekom godine prikažu više od 50 predstava, iz vlastite, ali i gostujuće produkcije. 

Više nego dovoljno je razloga da svi oni koji imaju afiniteta prema kazalištu i glumi posjete u subotu Kazališnu dvoranu Vitez i postanu dio najbrojnije kazališne obitelji u BiH.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?