u braku su od 2014.

FOTO Plenković sa suprugom snimljen u Zagrebu: Lijepa Dubrovkinja rijetko se pojavljuje u javnosti

Andrej Plenković i supruga
Luka Batelic/PIXSELL
18.05.2024.
u 15:09

Hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković snimljeni su danas ispred Crkve Svetog Blaža u Zagrebu. 

Premijer Plenković i supruga Ana u braku su od 2014. godine i te iste godine rodio im se sin Mario, dok je kći Mila rođena 2017. godine kada je premijer obilježio prvu godinu na čelu Vlade. Njihovo treće dijete, sin Ivan, rođen je 2022. godine.

Premijer je suprugu, koja je devet i pol godina mlađa od njega, upoznao u Saboru gdje je Ana bila zaposlena kao šefica Službe za pravne i ljudske poslove, a premijer je tada bio zastupnik HDZ-a. 

Maslać Plenković, koja je po struci pravnica, može se pohvaliti incognito statusom koji je zauzela još za vrijeme prijevremenih parlamentarnih izbora 2016. godine, gdje se tijekom kampanje HDZ-a uopće nije pojavljivala, a odvajanje privatnog od poslovnog dijela par Maslać – Plenković oduvijek vješto provodi.

Za Anu njezini prijatelji kažu da je praktična vjernica, iznimno vezana za Crkvu i tradicionalne običaje. Samozatajna, ali karakterno ispravna, pa je tako u Saboru slovila za kvalitetan kadar.

Sudbonosno ''da'' hrvatskom premijeru izrekla je u listopadu 2014. godine u rodnom gradu, a na ceremoniji su bili prisutni samo kumovi. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije