Otkazano gostovanje u 'Nedjeljom u 2'

Goran Bogdan u samoizolaciji

26.06.2020.
u 16:29

Aleksandar Stanković obavijestio je kako ove nedjelje njegov gost neće biti poznati glumac i otkrio je i zašto.

Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" ove nedjelje je trebao ugostiti glumca Gorana Bogdana, ali Bogdanovo gostovanje je otkazano. 

- Zbog kontakta s osobom pozitivnom na Covid 19 glumac Goran Bogdan je u samoizolaciji pa se otkazuje njegovo gostovanje u Nedjeljom u 2. Goranu i svima ostalima želimo zdravlja i uskoro javljamo novog gosta...- obavijestio je Stanković. 

U najavi gostovanja poznatog glumca pisalo je kako će razgovarati o njegovoj bogatoj karijeri te zašto više snima u susjedstvu nego u Hrvatskoj. Jedna od tema razgovora trebale su biti i sapunice i pitanje trebaju li renomirani glumci snimati takve formate i može li se živjeti od snimanja filmova.

O ovim uvijek aktualnim temama voditelj i glumac razgovarat će drugom prilikom, a Stanković nije otkrio tko će umjesto Bogdana ove nedjelje gostovati u emisiji "Nedjeljom u 2". Gledatelji su predložili Stankoviću da pozove Željka Keruma, premijera Plenkovića ili Davora Bernardića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?