HT Eronet generalni sponzor

Mostarsko proljeće otvara izložba Babe Penavuše 25. travnja

18.04.2024.
u 08:16

HT Eronet generalni je sponzor Mostarskog proljeća – 26. Dana Matice hrvatske u Mostaru. Ugovor o sponzorstvu potpisali su, uime HT Eroneta, predsjednik Uprave dr. sc. Goran Kraljević i članica Uprave, izvršna direktorica za marketing i prodaju, mr. sc. Sanja Primorac Brkić te akademkinja Ljerka Ostojić, predsjednica MH Mostar.

Akademkinja Ostojić zahvalila je čelnim ljudima HT Eroneta na, kako je kazala, „kontinuiranoj potpori tijekom više od dva i pol desetljeća Mostarskog proljeća“, te pohvalila izgled HT Eronetova izložbenog prostora na Sajmu gospodarstva, priopćeno je iz HT Eroneta.

„Počinjemo 25. travnja izložbom Sofije Naletilić Penavuše iz fundusa Franjevačke galerije i muzeja u Širokom Brijegu, nastavljamo glazbenim, kazališnim, likovnim i književnim programima sve do prve polovice lipnja. Radujemo se još jednome, našem zajedničkom Mostarskom proljeću.“

„HT Eronet i ove je godine ponosni sponzor jedne od najdugovječnijih kulturnih manifestacija na ovim prostorima. Potporom Matici hrvatskoj Mostar potvrđujemo da gospodarstvo i kultura itekako mogu zajedno djelovati, rasti i doprinositi zajednici. Čestitam akademkinji Ostojić i vrijednome Matičinu timu na svim ovim godinama Proljeća i kulturnim događanjima kojih se ne bi postidjeli ni mnogo veći gradovi. Matica gradi mostove između kulture i gospodarstva, umjetničkih i poslovnih svjetova, i zato zaslužuje sve naše poštovanje“, kazao je Kraljević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?