ČAPLJINA

Zastupnik Skupštine Srbije u radnom posjetu gradonačelniku Čapljine

22.08.2023.
u 15:54

Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić u utorak je u radni posjet primio narodnog zastupnika u Skupštini Republike Srbije i zamjenika predsjednika Odbora za suradnju s dijasporom i Srbima u regiji Milimira Vujadinovića.

Sastanku su također nazočili i konzul Republike Srbije, čapljinski paroh i predsjednik MZ Prebilovci, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Kako se navodi, tema sastanka bila je položaj Srba u Čapljini, kao i projekti koji će se realizirati u Prebilovcima, a koji će biti podržani od strane Vlade Republike Srbije.

Zastupnik Vujadinović zahvalio je gradonačelniku Vidiću na dosadašnjoj pomoći i radu za srpski narod u Čapljini.

Gradonačelnik je na sastanku istaknuo kako je Čapljina mjesto ugodnog življenja za sve povratnike, te da će se ova lokalna vlast i dalje truditi transparentno odnositi prema svima.

Konkretan projekat o kojem se razgovaralo i dogovaralo jeste vodovod u Prebilovcima koji će se financirati sredstvima Vlade Republike Srbije i Grada Čapljine, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije