Druženje i degustacije

Više od 10.000 gostiju posjetilo Sajam kave i čokolade u Tuzli

19.05.2024.
u 18:15

Druženjem i degustacijama jučer je završen prvi Sajam Kave i Čokolade u Tuzli.

Manifestaciju u organizaciji UG Activus za nepuna tri dana posjetilo je više od 10.000 gostiju i svi su bez iznimke bili prezadovoljni ponudom te kušanjima kave i čokolade ali i ostalih slastica u okviru Sajma.

Veliki broj popratnih događaja oduševio je sve, tako su jučer u okviru Family dana u gostima bili i sudionici festivala dječije pjesme "Majski cvijet", književnica Lana Kamberović sa "Laninom bajkom", ekipa ProFun Eventsa sa "Face Paintingom” ali i mališani iz NK Dinamo iz Zagreba koji su došli na MI99 palačinke, priopćio je organizator Sajma.

U subotu je u Richmond Park školi u okviru Sajma organizovan i Kviz za srednjoškolce sa Deanom Kotigom, dok je večernje izdanje kviza još jednom napunilo kompletnu dvoranu HKC-a "Sveti Franjo“ u Tuzli.

Prvo mjesto na Kvizu druge večeri osvojila je ekipa "Miješano meso“, drugo je osvojila ekipa "Kvizim po mahali“, dok su treće mjesto podijelile ekipe "Song“ i "Kotiga strpo“.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije