Grant sredstva

Vlada Japana daje 155 tisuća maraka poduzeću 'Mostar bus' za nabavku mini busa

02.03.2022.
u 15:53

Vlada Japana osigurat će grant sredstva u iznosu od 79.462 eura (oko 155.000 maraka) za projekt nabavke mini busa za javno poduzeće "Mostar bus" u Mostaru.

Grant ugovor u rezidenciji Veleposlanstva Japana u Sarajevu potpisali su veleposlanik Makoto Ito i Damir Marić, ravnatelj poduzeća "Mostar bus", priopćeno je iz tog veleposlanstva.

Svečanosti potpisivanja nazočio je i gradonačelnik Mostara Mario Kordić koji je izrazio zahvalnost za pomoć pri realizaciji ovoga projekta kroz koji će se, kako navodi, poboljšati javni gradski prijevoz u Mostaru.

Veleposlanik Ito istaknuo je da je potrebno pratiti na koji način se koristi novi mini bus kako bi se zadovoljile potrebe za javnim gradskim prijevozom u Mostaru.
Izrazio je nadu za nastavak suradnje s Mostarom u raznovrsnim okvirima.

Grant sredstva omogućit će poduzeću "Mostar bus" pružanje bolje i pravovremene usluge prijevoza, a izravnu korist imat će oko 110 tisuća građana i posjetitelja, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije