Rast m:tel-a u prvom tromjesečju 2024: Dobit veća za 2,5 milijuna KM

08.05.2024.
u 15:11

Nakon rekordnih poslovnih rezultata u 2023. godini, kompanija m:tel nastavila je trend rasta i u 2024. godini. Tako je prvo tromjesečje završeno sa ostvarenom dobiti od 17,6 milijuna konvertibilnih maraka, što je rast od 2,5 milijuna konvertibilnih maraka,
odnosno 16,92% u odnosu na isti period 2023. godine. EBITDA kompanije je uvećana za 7 milijuna konvertibilnih maraka u odnosu na isti period prošle godine.


Ukupni prihodi iznose 121,2 milijun konvertibilnih maraka i uvećani su za 9,8 milijuna konvertibilnih maraka, što je povećanje od 8,75% u odnosu na ukupne prihode ostvarene u prethodnoj godini. Ukupni troškovi, s obzirom na rast cijena i inflaciju u globalnim okvirima, očekivano su uvećani za 6,9 milijuna konvertibilnih maraka, odnosno oko 7,30% u odnosu na prethodnu godinu.

Kompanija nastavlja odgovarati na sve izazove stalnim investiranjem u podizanje kvaliteta usluga, ključnim faktorima koji su omogućili ovaj izvanredni uspjeh, kao i društveno odgovorne aktivnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije