Kodeks odijevanja

Neprimjereno odjeveni završe najčešće s druge strane vrata

27.06.2017.
u 08:00

Zaposleni, studenti, umirovljenici…, koji žele ući u bilo koju instituciju u Mostaru, a nisu primjereno odjeveni, najčešće budu vraćeni, bez obzira na to što je Mostar poznat po visokim temperaturama i godinama slovi kao jedan od najtoplijih gradova u Europi.

Pravila ista za sve
Oskudno odijevanje prihvatljivo je kada se građani odluče osvježiti na plažama, u kafićima ili u šetnji, međutim, ako im zatreba neki od dokumentna ili kada je riječ o odlasku studenata na polaganje ispita - to može biti problem jer je već nekolicina građana upravo vraćena s vrata zbog toga što nije prikladno odjevena. Najčešće budu vraćeni zbog kratkih hlača, majica s bretelama, kratkih suknji, papuča ili sandala zbog toga što institucije uglavnom imaju određen kodeks odijevanja. Mostarska Gradska uprava ima jasna pravila odijevanja, a onima koji dolaze u neprikladnoj odjeći nerijetko bude zabranjen ulaz u instituciju.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije