Na Rabu se urušio balkon kuće, tri osobe teško ozlijeđene i hitno prevezene u KBC Rijeka

24.04.2023.
u 11:29

Vatrogasci su prevezli jednu teže ozlijeđenu osobu do heliodroma, a dvije teže ozlijeđene osobe prevezene su helikopterom u KBC Rijeka, dok je zbog nedostatka prostora u helikopteru treća prevezena cestovnim putem vozilom HMP-a. Četvrta, lakše ozlijeđena osoba, nije zatražila daljnju liječničku pomoć. 

U Banjolu na Rabu jučer se urušio balkon kuće, pri čemu su ozlijeđene četiri osobe, pri tome tri teško. Vatrogasci su dojavu zaprimili u 13:06 te su hidrauličkim alatom rezali ogradu da bi osigurali pristup jednoj od ozlijeđenih osoba te su s djelatnicima HMP-a pristupili zbrinjavanju osoba koristeći se daskom za imobilizaciju.

Vatrogasci su prevezli jednu teže ozlijeđenu osobu do heliodroma, a dvije teže ozlijeđene osobe prevezene su helikopterom u KBC Rijeka, dok je zbog nedostatka prostora u helikopteru treća prevezena cestovnim putem vozilom HMP-a. Četvrta, lakše ozlijeđena osoba, nije zatražila daljnju liječničku pomoć. Na vatrogasnoj intervenciji sudjelovalo je sedam vatrogasaca DVD-a Rab s tri vatrogasna vozila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije