MUŠKI PONOS

Muškarci iz ove zemlje najviše lažu kad ih pitaju o veličini njihova – 'alata'

hgggmjhjm
16.03.2017.
u 08:45

Poznata je ona šaljiva izreka o tome da je 20 centimetara različite dužine kada pitate ženu ili muškarca.

Mnogi muškarci vole pretjerivati kada ih se pita koliko je centimetara duga njihova muškost. Naravno, pričamo o penisima. 

Poznata je ona šaljiva izreka o tome da je 20 centimetara različite dužine, ovisno o tome pitate li ženu ili muškarca. A upravo o veličini penisa propitivalo se u jednom istraživanju koje je proveo britanski portal za upoznavanje SaucyDates.com. 

Muškarci iz Sjedinjenih Država, Kanade, Velike Britanije, Indije i Australije zamoljeni su da izmjere dužinu svojih penisa, a voditelji studije upitali su i žene iz tih zemalja da odgovore koliko su dugi penisi njihovih partnera u erekciji, prenosi Vecernji.hr

Rezultati studije pokazali su da su Australci najviše skloni pretjerivanju. Izjasnili su se da su im penisi prosječne veličine 18 centimetara, dok su žene otkrile kako je ipak riječ o 14 centimetara. 

Foto: Shutterstock

Čini se kako su Kanađani najiskreniji među ispitanim muškarcima jer su "prijavili" 17 centimetara, a žene su rekle kako je njihov "ponos" kraći za tek nekih pola centimetra. 

Amerikanci, baš poput Australaca, vole pretjerivati pa su se izjasnili da dužina njihova penisa iznosi oko 18.50 centimetara, a žene su ih demantirale s informacijom o dužini nešto manjoj od 17 centimetara. 

Britanci su prijavili 17.5 centimetara, a Britanke su iznijele istu dužinu penisa njihovih partnera kao i Australke. 

Istodobno, Indijci su ti koji su jedini podcijenili dužinu svojih penisa i "prijavili" kraće, u prosjeku 16 centimetara, dok su Indijke iznijele informaciju o prosječnoj duljini dužoj za nekih 0.60 centimetra. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije