Čović primio veleposlanika Saudijske Arabije

Izmjenama Izbornog zakona osigurati će se potpuna jednakopravnost sviju u BiH

15.04.2021.
u 12:26

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović danas je u Sarajevu primio u nastupni posjet novoimenovanog veleposlanika Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Osamaha Dakhela R. Alahmadija.

Tom prilikom istaknuta je želja za kontinuiranim poboljšanjem buduće suradnje između BiH i Kraljevine Saudijske Arabije, osobito u području turizma, investiranja, te rasta i razvoja.

Također, dužnosnici su razgovarali o suradnji i odnosima između dviju država, o borbi s koronavirusom (COVID-19), ali i o društveno - političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Čović je komentirao aktualnu situaciju u BiH, te istaknuo kao prioritetne izmjene Izbornog zakona BiH, kojima će se, kako je ocijenio, otkloniti postojeća diskriminacija, te osigurati potpuna jednakopravnost konstitutivnih naroda kao i svih drugih koji se ne izjašnjavaju pripadnicima jednoga od tri konstitutivna naroda u BiH.

Kazao je kako je to nužno i za unutarnju stabilizaciju, ali i za sljedeći iskorak na europskom putu, koji je opredijeljenost žitelja BiH, saopćeno je iz Parlamentarne skupštine BiH. 

Komentara 1

Avatar southman
southman
13:29 15.04.2021.

BiH ?? Pa ta kvazi država se upravo raspada !!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije