MINO RAIOLA

Talijani objavili da je Raiola umro. Liječnik: Bori se za život

28.04.2022.
u 15:11

Mino Raiola, jedan od najmoćnijih menadžera nogometaša u povijesti, umro je u 54. godini. To je objavila ugledna Gazzetta dello Sport i niz talijanskih medija. Međutim, ubrzo je Raiolin prvi suradnik Jose Fortes Rodriguez objavio da je slavni agent u jako lošem stanju, ali da nije mrtav. 

Doktor Alberto Zangrillo iz milanske bolnice San Raffaele izjavio je za talijansku državnu agneciju Ansa: "Užasnut sam telefonskim pozivima kvazi-novinara koji špekuliraju o životu čovjeka koji se bori da preživi".

Forbes je 2020. napisao da je Raiola na provizijama od prodaja i plaća štićenika zaradio 85 milijuna dolara. Carmine Raiola zastupa Zlatana Ibrahimovića, Erlinga Haalanda, Paula Pogbu, Matthijsa de Ligta, Gigija Donnarummu, Marca Verrattija, Stefana de Vrija, Ryana Gravenbercha, Hirvinga Lozana, Moisea Keana, Donyella Malena, Alessija Romagnolija, Noussaira Mazraouija, Denzela Dumfriesa, Marija Balotellija...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije