od 31.05. do 02.06

Memorijalni padobrasnki kup 'Pet zvijezda 2024' održava se u Banja Luci

23.05.2024.
u 20:50

Memorijalni padobrasnki kup ,,Pet zvijezda 2024”, bit će održan u periodu 31.05.-02.06.2024. godine na sportskoj zračnoj luci u Zalužanima, u Banja Luci. U padobranskim skokovima na ovom međunarodnom zrakoplovnom natjecanju sudionici će se natjecati u kategoriji ,,Skok na cilj”. Ovaj sportski događaj je susret onih koji znaju da je padobranstvo, kao i bilo koji adrenalinski sport uvijek bliski susret s trenutkom koji je čovjeku nepobjediv. Iako nosi tu vrstu rizika, čovjek pobjeđuje strah osvajaći vrhove, prepuštajući se nebeskim visinama i tako otvara nove perspektive i prostranstva, priopćili su organizatori.

"Memorijalni kup ove godine, kao i svake do sada je kup sjećanja na pet naših zvijezda, čija imena pominjemo svake godine – pilot Alen Crnalić i padobranci Nemanja Goronja, Stefan Karanović, Nikola Stević i Srđan Kosić. Zrakoplovni klub Skydive Banja Luka je usprkos gubitku nastavio živjeti i na banjolučkom nebu ispisuje tragove, okuplja regiju i svijet. Drago nam je što smo dio svjetske zajednice onih koju na ovaj način vole nebo i svjesni smo da je skydiving sve popularniji u svijetu. Mi želimo da tu popularnost širimo kod nas. Ove godine turnir je, nažalost, bez našeg pilota i nadaleko čuvenog pilota, nedavno preminulog Zlatana Zlaje Crnalića. Tim više imamo snažnu motivaciju da bez najjače karike našeg kluba opstanemo i nastavimo raditi sve za naš sport", priopćili su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije