Mali nogomet

Caffe Fontana pobjednik turnira u Livnu

mali nogomet
11.01.2016.
u 19:24

Momčad Livnoputovi pobjednik je turnira u konkurenciji tvrtki

Prošlog tjedna je u športskoj dvorani ‘Dalibor Perković Dali’ u Livnu završen tradicionalni božićno-novogodišnji turnir pod nazivom 16. otvoreno prvenstvo Livna u malom nogometu.

Više konkurencija

I ove godine organizator turnira je bio Malonogometni klub Seljak Livno pod pokroviteljstvom općinskog načelnika i Općine Livno. Turnir je bio podijeljen u nekoliko kategorija: seniori, turnir tvrtki s područja Hercegbosanke županije te turnir za mlađe dobne skupine. Veliki broj gledatelja je pratio turnir i mogao je uživati u malonogometnim potezima.

U konkurenciji seniora prvo mjesto osvojio je Caffe Fontana, drugo mjesto Caffe kod Stipila, dok je treće mjesto pripalo NK Junak. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Branimir Barišić (Caffe kod Stipila), najbolji strijelac turnira bio je Ante Semren, a najbolji vratar Antonio Vidović (obojica iz pobjedničke momčadi Caffe Fontana). Pred prepunim tribinama uz dosta nervoze i napetosti ipak više mirnoće i umijeća pokazuje momčad Fontane (momčad koju su većinom činili malonogometaši MNK Seljak Livno), koja je tako zasluženo osvojila prestižnu nagradu. U velikom finalu ostvarili su pobjedu rezultatom 3:2.

Uspjeh Livnoputeva

U iznimno zanimljivom turniru tvrtki u finalu su se sastale momčadi Livnoputovi i Prosvjeta, a pobjedom 4:2 Livnoputovi su uz potporu navijača osvojili 1. mjesto u svojoj konkurenciji. Najbolji igrač u ovoj konkurenciji bio je Tomislav Pervan iz pobjedničke momčadi. U turniru mlađih kategorija, u konkurenciji do 12 godina, slavuila je momčad Nacional Plus (David Vrgoč najbolji igrač). Oni su bili bolji od NK Troglav 2005.

U konkurenciji do 14. godina prvi je bio Ekonomik (Ivan Kurbaša bio je najbolji igrač tog turnira). Ekomonik je u finalu bio bolji od Caffe Plusa. Turnir do 17 godina osvojio je Ćićko Commerc koji je u finalu bio bolji od BAR 2000 (Stipe Jurić iz pobjedničke momčadi bio je najbolji igrač turnira). Najboljima je nagrade dodijelio načelnik Luka Čelan. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije