ODSTUPANJE S FUNKCIJE

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio ostavku zbog nezadovoljstva

Bono Bošnjak
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.05.2024.
u 17:40

Bošnjak je vodio HBS od studenog 2013. kada je izabran za predsjednika na Izbornoj sjednici. Jedan je to od najdugotrajnijih mandata predsjednika nekog sportskog saveza

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) Bono Bošnjak podnio je ostavku, povtvrđeno je s obje strane. Razlog je nezadovoljstvo Bošnjaka

"Zbog nezadovoljstva u rad tijela Hrvatskog boksačkog saveza i zbog trenutačnog krnjeg sastava pojedinih tijela Hrvatskog boksačkog saveza podnosim ostavku na mjesto predsjednika HBS-a koja stupa na snagu s danom održavanja sljedeće Izvanredne izborne skupštine Hrvatskog boksačkog saveza," poručio je Bošnjak.

Bošnjak je najavio kako će do održavanja Izvanredne izborne skupštine nastaviti obnašati dužnost predsjednika HBS-a u skladu sa Statutom Hrvatskog boksačkog saveza.

"Izvanrednu izbornu skupštinu Hrvatskog boksačkog saveza sazvat ću u najkraćem mogućem roku i u vremenskim rokovima", poručio je Bošnjak, te dodao:

"Tako je to određeno Statutom Hrvatskog boksačkog saveza i u skladu s ostalim pravnim aktima Hrvatskog boksačkog saveza, te u skladu sa drugim zakonskim i podzakonskim propisima," dodaje se.

Bošnjak je vodio HBS od studenog 2013. godine kada je izabran za predsjednika na Izbornoj sjednici. Jedan je to od najdugotrajnijih mandata predsjednika nekog sportskog saveza.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije