PROŠETALA CENTROM ZAGREBA

Vlatka Pokos pokazala novi imidž, komentari ne staju: 'Uvijek damski, odmjerena i elegantna'

23.09.2022.
u 21:27

Vlatka često nosi modne dodatke i kombinacije ove modne kuće, a još je 2020. godine otkrila kako je radila za modnu grupaciju LVMH, kojoj pripada Dior. Radila je u njihovom butiku u Torontu kao modni konzultant- poslovala je s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) prošetala je centrom Zagreba i pohvalila se novom bojom kose, a pažnju je privukla i njezina Lady Dior torbica.

Vlatka je za šetnju zagrebačkim ulicama odabrala bijelo odijelo, plavi satenski top, bijele tenisice i popularnu Lady Dior torbicu francuske dizajnerske kuće čija je cijena oko 6 tisuća eura odnosno 45 tisuća kuna.  

Potom je fotografije s novom bojom kose podijelila i u objavi, a pozirala je u elegantnoj bijeloj haljini, Dior salonkama i nešto manjim, crnim modelom iste torbice. Fotografije nastale na Gornjem gradu oduševile su njezine pratitelje pa su Vlatki uputili brojne komplimente na račun izgleda. 

''Uvijek damski'', ''Predivna'', ''Odmjerena i elegantna'', ''Predivne fotke'', ''Dior'', ''Dama'', ''Ikona stila'', ''Uvijek dama'', ''Predivna kosa i figura'', samo je dio komentara.


Inače, Vlatka često nosi modne dodatke i kombinacije ove modne kuće, a još je 2020. godine otkrila kako je radila za modnu grupaciju LVMH, kojoj pripada Dior. Radila je u njihovom butiku u Torontu kao modni konzultant- poslovala je s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima. 

Podsjetimo, Vlatka nedavno otkrila kako se više nema namjeru vraćati u Kanadu. 

- Život me naučio da ništa nije definitivno, ali istina je da sam već dulje planirala povratak u Europu. Iako Kanadu i dalje smatram fantastičnom zemljom s najljubaznijim ljudima na svijetu, ipak sam bila usamljena, što nikada nisam skrivala. Ni klima nije najbolja u usporedbi s našom, to su dva najveća razloga. Nedostajao mi je moj život, prijatelji, pa i javni posao - koliko god ponekad bio neugodan i težak - rekla je Vlatka i dodala kako je tome pomoglo i sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama". 

- Moram reći da je moje preseljenje u Kanadu bila jedna od najvažnijih odluka u životu. Bit ću iskrena, proplakala sam dvije godine u Kanadi, bilo mi je strašno teško, ali nisam odustala. Sazrela sam u svakom pogledu proteklih šest godina i puna sam pozitivne energije i ideja. Stekla sam kanadsku diplomu, usavršila svoj engleski i naučila puno o tome kako funkcionira biznis u pravom kapitalizmu. Mislim da svoje znanje i iskustvo mogu implementirati u hrvatski turizam jer kod nas definitivno nedostaje edukacije u ophođenju s klijentima - kazala je Pokos koja sad računa na voditeljske angažmane. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije