RICKY I JWAN

Tijekom dodjele nagrada pjevač otkrio da sa suprugom čeka četvrto dijete

PA/Pixsell
30.09.2019.
u 14:15

Ricky Martin pohvalio se kako će njegova obitelj postati bogatija za još jednog člana obitelji

Tijekom dodjele nagrada za ljudska prava u Washingtonu pjevač Ricky Martin iskoristio je priliku i s javnosti podijelio vijest koja je iznimno razveselila njegovu obitelj, ali i njegove obožavatelje.

Dok je primao nagradu za zastupanje LGBTQ prava u svom govoru otkrio je kako će dobiti četvrto dijete.

- Moja obitelj je ovdje, moj suprug Jwan a s njim su i naši blizanci Valentino i Matteo, volim vas puno cijelim srcem i vi ste moja snaga i moja svakodnevna inspiracija i vi me motivirate da radim ovo što radim i divni ste - rekao je u svom govoru Martin.

Latino zavodnik i njegov suprug osim blizanaca imaju i osmomjesečnu kći Luciju koja je u večeri dodjele bila s bakom, a Martin je u svom govoru rekao kako je Lucia svijetlo njegovog života. 

- I moram vam najaviti da nam stiže i prinova, bit ćemo velika obitelj. - rekao je i odmah je ova vijest bila popraćena gromoglasnim pljeskom.

Prije mjesec dana Ricky i Jwan su na Instagramu podijeli prvu fotografiju svoje kćeri, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj. Ubrzo nakon rođenja kćeri pjevač je otkrio kako su on i njegov partner sklopili brak. 

Ricky i Jwan su u vezi u proljeća 2016. godine, a u tajnosti su se vjenčali dvije godine kasnije, a iste godine surogat majka im je rodila kći. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije