VRCKAVA HILARY

Proslavila ju je uloga u 'Princu iz Bel Aira', a sada ima 53 godine i ne bavi se glumom

Profimedia
09.10.2019.
u 16:30

Karyn Parsons od glume se oprostila nakon što se udala za drugog supruga s kojim ima dvoje djece.

Kada je snimila pilot za seriju "Princ iz Bel Aira" glumica Karyn Parsons nije ni slutila kakav će uspjeh ova serija postići početkom 90-ih.

Nedavno je u jednom intervju ispričala da je poslije snimljenog pilota otišla na posao gdje je bila hostesa i nije polagala previše nade u seriju koja je proslavila i Willa Smitha.


 

- Danas kada se sretnemo i nakon toliko godina mi smo kao obitelj, ali nema govora o tome da ćemo seriju snimati opet - rekla je Karyn koju je proslavila uloga Hilary Banks. Od glume se ova danas 53-godišnjakinja oprostila početkom 2000-ih i posvetila se novim izazovima.

U to vrijeme upoznala je svog drugog supruga Alexandera Rockwella, poznatog redatelja iz Bostona. Vjenčali su se 2003. godine i imaju dvoje djece, 16-godišnju kći Lanu i 12-godišnjeg sina Nicu.

Prije šest godina ova glumica osnovala je udrugu Sweet Blackberry jer joj je želja bila da  svojoj i drugoj djeci približi povijest Afroamerikanaca. Izdala je i knjigu "How High The Moon" u kojoj u velikom dijelu opisuje život njezine bake  dok je odrastala u Južnoj Karolini.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije