ULOVLJENI ZAJEDNO

Prijatelji ili nešto više? Slavni glumac snimljen u društvu udovice poznatog milijardera

05.10.2019.
u 20:20

Ben Affleck je viđen kako provodi vrijeme s njom u jednom restoranu u Los Angelesu

Glumac Ben Affleck u posljednje vrijeme često se druži s Laurene Powell Jobs, udovicom slavnog osnivača brenda Apple - Stevea Jobsa.

Affleck je viđen kako provodi vrijeme s njom u jednom restoranu u Los Angelesu, a bliski izvori bliski tvrde kako su oni samo prijatelji. Ipak, to sve su jače glasine kako se tu radi o odnosu koji nije čisto prijateljski jer njihov govor tijela ipak drukčije govori.

'Oni su prijatelji već duže vrijeme', rekao je nepoznati izvor za strane medije. Prijatelji su još od kad je glumac osnovao Eastern Congo Intiative, u kojoj sudjeluje i Laurene. S Affleckom je uhvaćena u restoranu 'Giorgio Baldi' u Santa Monici, koji je poznato odredište brojnih slavnih osoba.

U restoran su došli odvojeno, a zadržali su se duga tri sata razgovarajući uz jelo. Zanimljivo je da je u istom restoranu viđena Affleckova bivša supruga, Jennifer Garner, koja se tamo zatekla sa svojim dečkom. 

Garner i Affleck stupili su u vezu nakon zajedničkog filma „Daredevil“ 2003. godine, a počeli su razdvojeno živjeti nakon deset godina braka, između ostalog i zbog navoda o Affleckovim prevarama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije