NA INSTAGRAMU

Poznata pjevačica rodila kći i otkrila koje joj je neobično ime dala

Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELL
22.03.2019.
u 07:11

Jessici je ovo treće dijete s bivšom zvijezdom američkog nogometa Ericom Johnsonom (39), a još je za vrijeme trudnoće otkrila kako ovo nisu planirali. Osim djevojčice Maxwell Drew, par ima dječaka Ace Knutea (5), a u braku su od 2014. godine.

Pjevačica, glumica i dizajnerica Jessica Simpson (38) prije dva dana rodila je kćer, a vijest o tome podijelila je na Instagramu.  

-  Tako smo sretni i ponosni što možemo objaviti da se rodila naša savršena djevojčica, Birdie Mae Johnson - napisala je Jesica pokraj fotografije na kojoj njena  šestogodišnja kći Maxwell Drew drži sestricu za ruku. Otrila je i kako je porod prošao u najboljem redu te kako je beba teška 4,5 kilograma.  

Foto: Instagram Asos

Jessici je ovo treće dijete s bivšom  zvijezdom američkog nogometa Ericom Johnsonom (39), a još je za vrijeme trudnoće otkrila kako ovo nisu planirali. Osim djevojčice Maxwell Drew, par ima dječaka Ace Knutea (5), a u braku su od 2014. godine. 

Osim po glazbi i modi Jessicu poznajemo po reality showu 'Mladenci' gdje je dokumentirana njezina veza s Nickom Lacheyem i iz koje je proizašao slavni izraz kako je tuna zapravo morska piletina. Svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 150 milijuna dolara,, može zahvaliti jednoj od najuspješnijih 'celebrity' modnih linija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?