NE ZNA STATI

Ova reality zvijezda sasvim je promijenila izgled estetskim operacijama

Foto: Profimedia
12.01.2020.
u 08:25

Od trenutka kada se 2011. godine pojavila na malim ekranima Charlotte Crosby je drastično promijenila svoj izgled.

Britanka Charlotte Crosby postala je popularna zahvaljujući reality showu "Geordie Shore" koji se prikazivao na MTV-u, a kasnije smo ju gledali i u britanskoj verziji celebrity Big Brothera, a kako joj je popularnost rasla tako je ova 29-godišnjakinja odlučila iskoristiti taj trenutak i pokrenula je vlastiti reality "The Charlotte Show".

Od trenutka kada se 2011. godine pojavila na malim ekranima Charlotte je drastično promijenila svoj izgled. Izgubila je popriličan broj kilograma, ali bila je i na estetskim operacijama lica. Sve je počelo s botoksom kojim je u nekoliko navrata povećala usne. Zatim je shvatila da je nezadovoljna izgledom svog nosa i 'ispeglala' ga je kod estetskog kirurga.

- Nitko mi nije govorio da imam ružan nos, ali jednostavno nisam bila sretna s njim. Operirala sam ga zbog sebe - rekla je Charlotte.

 

 

Nakon operacije nosa odlučila je povećati grudi i nakon toga i njezin stil odijevanja je postao malo drugačiji jer je birala odjeću koja u prvi plan stavlja njezino poprsje, a takve fotke voli objavljivati i na Instagramu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije