princeza od Walesa

Prvi put od objave da ima rak Kate Middleton se oglasila na Instagramu, imala je poseban povod

Kate Middleton
Reuters
23.04.2024.
u 20:42

Princ Louis, najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton slavi šesti rođendan i tim je povodom princeza od Walesa objavila portret malog princa na Instagramu i oglasila na ovoj društvenoj mreži prvi put otkako je objavila informaciju da joj je dijagnosticiran rak. - Sretan ti rođendan Louis. Hvala vam na svim lijepim željama danas - napisala je na profilu na Instagramu.  Fotografiju je snimila njegova majka, princeza od Walesa, koja često fotografira rođendanske portrete svoje djece. Princ Louis rođen je 23. travnja 2018. u bolnici St Mary's, kao i njegovi stariji brat George i sestra Charlotte.

Tadašnje priopćenje Kensingtonske palače glasilo je: 'Njezino kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Cambridgea sigurno je rodila sina u 11:01 sati. Porodu je prisustvovao vojvoda od Cambridgea. Njezino Kraljevsko Visočanstvo i prinova su dobro.' Nije poznato kako će obitelj proslaviti Louisov šesti rođendan. Obitelj se povukla iz javnosti otkako je princeza od Walesa objavila kako se suočila sa teškom dijagnozom. Otkrila je i kako je podvrgnuta kemoterapiji ali nije otkrila koja vrsta raka joj je dijagnosticirana.

 

 

 

Kate Middleton je početkom godine bila podvrgnuta teškoj operaciji abdomena i nakon operacije palača je izvijestila kako je princeza dobro te da oporavak ide prema planu. Javnost se zabrinula kada su saznali da će princeza duže biti odsutna iz javnosti i počele su kružiti razne teorije o njezinom zdravlju. Kako bi stala na kraj tim šuškanjima Kate Middleton se 22. ožujka oglasila na Instagramu i objavila video u kojem je otkrila pravu istinu o svom zdravlju. 

U tom videu princeza od Walesa detaljno je opisala kako su joj otkrivene stanice raka dok je bila podvrgnuta operaciji zbog jedne druge dijagnoze.  Objasnila je da o tome nije ranije govorila jer je htjela uzeti dovoljno vremena kako bi sve objasnila Georgeu, Charlotte i Louisu i kako bi ih uvjerila 'da ću biti dobro'. - Operacija je bila uspješna, no testovi nakon operacije otkrili su da je bio prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogao započeti liječenje. - rekla je Kate prije mjesec dana u videu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije