POVRATAK U PROŠLOST

FOTO Biste li je prepoznali? Hrvatska pjevačica objavila fotografiju iz mladosti

Sandra Bagarić
Foto: Instagram
22.04.2024.
u 18:44

Sandra Bagarić odlučila se prisjetiti mlađih dana pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pjevačicu možemo vidjeti kako u maniri glumica iz zlatnog doba Hollywooda pozira za objektiv kamere.

Hrvatska pjevačica Sandra Bagarić (50) aktivna je na društvenim mrežama gdje sa svojim pratiteljima dijeli važne trenutke iz privatnog i poslovnog života. U najnovijoj objavi na Instagramu odlučila je objaviti fotografiju iz mladosti i evocirati sjećanje na neka prošla vremena. 

Na fotografiji se nalazi Sandra koja pozira pred objektivom kamere. Slika je snimljena u crno-bijeloj tehnici, a na njoj operna diva nosi karirani kaput ispod kojeg se nazire dolčevita. U trenutku nastanka fotografije imala je 20 godina. U opis objave stavila je "Ja sa 20 god." i pritom spomenula fotografa.

 

 

 Naime, riječ je o Aleksandru Saši Novkoviću, legendi hrvatske novinske, modne i umjetničke fotografije koji se djelatnošću bavi od šezdesetih godina prošlog stoljeća. Jedan pratitelj je sliku prokomentirao "Vrijeme leti", a Bagarić je ogledni primjer osobe koja stari kao dobro vino

Uz pjevanje, odlučila se okušati i u glumačkim vodama te danas nastupa u Kazalištu komedija, a ova retro fotografija služi kao dokaz da su je kamere oduvijek voljele. Sandru na Instagramu prati više od pet tisuća ljudi. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno proslavila jubilarni 50. rođendan u toplini vlastitog doma, a pomno birane kadrove odlučila je podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Tim povodom objavila je fotografiju na kojoj se vidi prelijepa torta dekorirana šlagom i voćem.

Slastica kojom je obilježila životni jubilej izgleda veoma privlačno. Ispečena u kružnom obliku, torta je obložena obilnim bijelim šlagom, a umjesto tipične trešnjice vrh krase jagode kombinirane s komadićima kivija. U središnjici se nalaze brojke zlatne boje koje simboliziraju Sandrine godine.

Glumica i pjevačica pored slike stavila je opis "Sretan mi rođendan" te ga upotpunila naljepnicama boce šampanjca, cvijeta crvene ruže, torte koja je za razliku od one na fotografiji čokoladna i plesačice u crvenoj haljini, koja bi trebala simbolizirati slavljenicu.

Sandra je već desetljećima jedna od najpoznatijih dama regije, a osim što ju brojni pamte po pjevačkim i glumačkim izvedbama na 'daskama koje život znače', svojom vrckavom osobnosti i vječni osmijehom osvajala je i na televiziji, gdje se pojavljivala u reklamnim spotovima i kampanjama.

Živi u sretnom braku s glazbenikom Darkom Dimitrovićem, a njihova priča započela je gotovo filmski. Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavač za vrijeme studiranja na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, pri čemu se dogodila ljubav na prvi pogled. Ono što svi uvijek ističu je i činjenica da je Sandra njega zaprosila.

- Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana! - otkrio je Dimitrović jednom prilikom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije