Lisa Marie Presley

Ostala bez svega: Elvisova kći je 'spiskala' 100 milijuna dolara

BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
23.06.2018.
u 20:18

Kći Elvisa Presleyja, slavnog kralja rock'n'rolla, koji je preminuo u 42. godini života, Lisa Marie Presley (50) ostala je bez cijelog nasljedstva. Navodno je, njezin bivši poslovni menadžer potrošio cijeli njezin udio u nasljedstvu očeva bogatstva koji je bio procijenjen na 100 milijuna dolara, kaže Daily Mail.  

'The Daily Mail' je nabavio sudske dokumente u kojima je Lisa optužila Barry Siegela (68) da ju je dugi niz godina uvjeravao da je njezino financijsko stanje 'sigurno i dobro', a zapravo se bogatstvo smanjilo na svega 14 tisuća dolara zbog njegovih loših odluka i investicija. Barry je ulagao u tvrtku koja je imala licencu za 'American Idol'. Tvrtka je bankrotirala 2016. godine nakon kraja emitiranja spomenute TV emisije, prenosi 24sata.hr.

U dokumentima stoji da su Siegel i njegova tvrtka 'Provident Financial Management' naplatili od Lise 4.9 milijuna dolara kako bi upravljali zakladom gdje se nalazilo nasljedstvo. 

- Da je Siegel prikazao vjerodostojno financijsko stanje te ograničio trošenje priljeva, Lisa bi danas živjela lijepim životom s godišnjim budžetom od 1,5 do 2 milijuna dolara godišnje, rekao je izvor. Elvisova kćer optužila je bivšeg poslovnog menadžera za likvidaciju prihoda zaklade nakon što je investicija u 'American Idolu' propala. Nije se prilagodila novom načinu života budući da je, zbog njegove preporuke, potrošila dupli iznos godišnjeg doprinosa. 

Siegel tvrdi kako su novčani problemi posljedica Lisinog pretjeranog trošenja. Traži 800 tisuća dolara (5 milijuna kuna) odštete zbog toga što mu je njezina tužba narušila posao. Uz to dodaje da, Lisa prolazi kroz teško razdoblje jer se razvodi od svog četvrtog muža, glazbenika Michaela Lockwooda (57), pa, kako kaže Siegel, 'stavlja sve nevolje na njih'.

Lockwood je zatražio 40 tisuća dolara od svoje, uskoro bivše supruge. Sudac je odlučio da Lisa mora platiti 50 tisuća dolara njegovom odvjetniku za sudske troškove, no još ne treba davati novčanu podršku glazbeniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije