MALENA

Majka Grete Thunberg nastupala je na Eurosongu, komentari ispod videa su urnebesni

10.10.2019.
u 19:15

Snimka nastupa Malene Ernman na YouTubeu posljednjih je desetak dana jako gledana, no mnogi od gledatelja ostavljaju i šaljive komentare. Jedan od njih napisao je: "Sva ta električna svjetla na pozornici uništavaju planet. Kako se usuđujete?"

Greta Thunberg, 16-godišnja švedska eko aktivistica trenutačno je najpoznatija tinejdžerica na zemlji. Milijuni ljudi danas o Greti zna puno podataka, a vjerojatno je najzanimljiviji kako joj je majka Malena Ernman (48) poznata operna pjevačica. Fanovi Eurosonga podsjetili su kako je Malena predstavljala Švedsku 2009. na Eurosongu u Moskvi i nije se proslavila. 

Malena je s pjesmom  "La Voix" osvojila 21. mjesto, što je jedan od najslabijih plasmana za Švedsku u povijesti ovog natjecanja.

 

 

Sama Greta je u izjavama rekla kako ju je upravo majčina slava naučila da zna kako se treba odnositi prema medijima. 

Snimka nastupa Malene Ernman na YouTubeu posljednjih je desetak dana jako gledana, no mnogi od gledatelja ostavljaju i šaljive komentare. Jedan od njih napisao je: "Sva ta električna svjetla na pozornici uništavaju planet. Kako se usuđujete?", a drugi je napisao kako mu je ukrala djetinjstvo. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije