Poznati na Brijunima

Lejla i Tarik Filipović poput Jovanke i Josipa Broza Tita

23.07.2016.
u 07:00

Glumac i voditelj kviza “Potjera” Tarik Filipović (44) na Brijune je stigao prije tri dana. Sa suprugom Lejlom (40) te sinovima Dinom (12) i Armanom (8) sunčao se i kupao na plaži u blizini hotela Neptun. Čim se njegova supruga Lejla skinula u badić, mnogi su komentirali kako je kombinaciju za plažu uskladila s modnim trendovima koji su vladali kad je Josip Broz Tito na Brijunima ljetovao sa suprugom Jovankom.

Poznato je da je Maršal bio uvijek elegantan. Na plažu je najčešće odlazio u pratnji pudlica i njemačkog ovčara.

Nosio je sportske kupaće gaće, a glavu je obvezno pokrivao kapom da se zaštiti od sunca.

Kad je ugostio Sophiju Loren, zajedno su kuhali talijanske specijalitete. Jovanka je, pak, voljela ribu. Lejla je na brijunskoj plaži nosila retro kupaće gaćice visokog struka. Tarik joj je ugađao cijeli dan pa joj je na plažu nosio kavu i osvježavajući sok.

Dok je Lejla tražila mjesto u hladu, on se igrao sa sinovima koji su ga pozivali da im se pridruži u moru. Nakon zajedničkog kupanja glumac je otišao prema hotelu, a Lejla je ostala na plaži sa

sinovima. Navečer su vjerojatno otišli pogledati predstavu kazališta Ulyses “U agoniji”. Obitelj je dosad tradicionalno ljeto provodila u Dubrovniku, kamo će se, doznajemo, uskoro uputiti.

Filipović rado odlazi na Dubrovačke ljetne igre. U večernjim izlascima pridružuje mu se i supruga jer je rođena Dubrovčanka, pa ondje imaju baka-servis.

Zanimljivo je da su Filipovići pri povratku s plaže susreli obitelj Zvonimira i Leonarde Boban koji su na Brijune također stigli s djecom. Nakon Istre otputovat će u svoju kuću na Braču.

Bobani i Filipovići susreli su se na rivi, ispred brijunskog hotela Neptun. Tarik i Lejla nosili su cekere i torbe pune rekvizita za plažu. Boban i Filipović, inače, druže se dulje od dvadeset godina, a upoznali su se dok je glumac s tribina aktivno pratio nogometne utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije