SUPER ODABIR

Lagana, prozračna i stylish: Kate Middleton nosi haljinu koja je idealna kad temperature prijeđu 30 stupnjeva

28.07.2020.
u 19:11

Ako preferirate smart casual stil odijevanja, u ormaru Kate Middleton možete pronaći super inspiraciju za svakodnevne kombinacije, osobito kad gledamo njezine outfite u posljednjih nekoliko mjeseci. I u ljetnim danima, vojvotkinja Catherine ima stylish formulu za savršen outfit. Njezino tajno "oružje" su točkice koje voli nositi u različitim prigodama, a sad ih je isfurala na must have komadu kad temperature prijeđu 30 stupnjeva: haljini-košulji. 

Odabrala je bijeli model s uzorkom plavih točkica koji elegantno naglašava struk - ovakav je odabir izvrstan za ljetne dane, u kombinaciji sa sandalama, natikačama ili modelom na blok petu. Kate je odabrala haljinu s potpisom brenda Suzannah, a riječ je o jednom od brendova čije haljine i inače nosi. 

Kad vojvotkinja nešto odijene, nije rijetkost da se dogodi "Kate-efekt" i da se odjevni komad ili modni dodatak rasprodaju u rekordnom roku. Za sad, s ovom haljinom to nije slučaj jer je haljina dostupna tek za prednarudžbe i mora se čekati barem pet tjedana, piše Grazia Daily. 

Cijena pamučne haljine londonskog brenda Suzannah je 995 funti, odnosno približno 8200 kuna, no slični modeli inspirirani pedesetim godinama prošlog stoljeća mogu se pronaći i u high street kolekcijama, kod brendova kao što su Mango, & Other Stories, H&M;, Arket, COS...

Vojvotkinja je ovih dana pokazala i novu frizuru pa je posvijetlila prepoznatljiv valove u kosi i poigrala se s jako popularnim osunčanim pramenovima.

Najbolje odjevne kombinacije Kate Middleton pogledajte u galeriji:

1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije