Jon Voight:

Angelina se dobro drži, slavit ćemo Božić zajedno

Jon
14.12.2016.
u 09:50

Glumac Jon Voight (77), otac Angeline Jolie (41), jedva čeka blagdane jer će, kao i svake godine, vidjeti sve svoje unuke i brojnu obitelj. Božić se proslaviti s Angelinom i njezinih šestero djece, prenosi 24sata.hr

- Ona je dobro, drži se najbolje što može nakon razvoda od Brada Pitta (52). Jedva čekam da se družim s unucima za Božić i da je vidim - rekao je Voight. 

Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at Screen Actor Guild Awards in Los Angeles | Autor: © Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Â© Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Glumac koji je zvijezda serije 'Ray Donovan' na dodjeli nagrada Critics' Choice je odgavarao na pitanja novinara te otkrio i da svojim unicima, ali i ostatku obitelji već priprema darove za Božić jer već zna 'što prolazi'. 

- S djecom u New Yorku uvijek odem pogledati predstavu, stoga ću im kupiti karte za neku koja im sve sviđa - kazao je Voight te dodao da mu je teže isplanirati putovanja tijekom blagdane jer ima, kaže, 'jako puno članova obitelji' za posjetiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije