Koncert mladih nada

FOTO U Mostaru održan Napretkov koncert klasične glazbe

Foto: Stojan Lasić
1/13
27.10.2021.
u 11:34

Na kraju koncerta publika je dugim i toplim pljeskom nagradila umijeće i trud mlade mladih glazbenika.

Koncert mladih nada koji se spremaju za Glazbenu akademiju održan je sinoć, u utorak, 26. listopada 2021. u prelijepom ambijentu i uz publiku koja je ispunila Galeriju kraljice Katarine Kosača.

U klasi prof. Monije Jarak Mikulić i uz glasovirsku pratnju prof. Marijane Pavlović nastupili su  Iva Čović, sopran, Atonija Bilać, sopran i Filip Šantić, bariton, a izveli su arije skladatelja 16. i 17. stojeća kao i solo pjesme domaćih skladatelja poput Ivana plemenitog Zajca.

Na programu su bila djela W. A. Mozart, G. B. Pergolesi, I. pl. Zajc, M. Prebanda,  G. Giordani., G. Paisiello….

Na kraju koncerta publika je dugim i toplim pljeskom nagradila umijeće i trud mlade mladih glazbenika.

Profesorica Monija Jarak Mikulić, koja je pohvalila njihov prvi javni nastup te dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka uručili su im zahvalnice za sudjelovanje na Napretkovom koncertu klasične glazbe.

Iva, Antonija i Filip zahvalili su HKD Napredak Glavna podružnica Mostar na organizaciji koncerta i prigodi da mogu nastupiti na jednom ovakvom koncertu koji je za njih bio veliki izazov i lijepo i korisno iskustvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?