U SAMO NEKOLIKO KORAKA

Tiktokerica otkrila kako očistiti bilo koju prostoriju u kući u samo pet minuta: ‘Jednostavno je!’

TikTok
20.12.2022.
u 08:18

Predložila je i da upalite štopericu, kako ne biste čistili duže od pet minuta

Održavanje kuće često je zaista naporno i teško, no ne mora biti. Stručnjakinja za čišćenje, koja na TikToku objavljuje pod imenom @NeatCaroline, pokazala je u svom videu kako u samo pet minuta očisti svoj dnevni boravak, piše The Sun. 

Predložila je i da upalite štopericu, kako ne biste čistili duže od pet minuta.

"Prvo se rješavam svega što tu ne pripada, dakle hrane, odjeće, knjiga i punjača", objasnila je, te popravila jastuke na kauču i složila deku, a zatim nastavila: "Ovo je jednostavan način da dom odmah izgleda čisto i uredno." 

Nakon toga Caroline uzima svoje DIY sredstvo za čišćenje u spreju napravljeno od octa i vode, i krpom briše sve površine koje na sebi imaju mrlje i prljavštinu. 

- Samo na brzinu prebrišite sve što se vidi. Ništa ne čistim temeljito jer jer je to samo pet minuta - rekla je pa krpom od mikrovlakana obrisala prašinu s televizora, kao i sve 'upadljive i očigledne' mrlje s namještaja i ogledala, te bacila igračke u kutiju. 

Za kraj je Caroline na brzinu usisala sobu, te dodala da to napravite samo ako vam ostane vremena, a svoj je video završila s napomenom da je dvije sekunde prije isteka vremena gotova sa čišćenjem. Njezini pratitelji odmah su bili impresionirani njezinim trikom, a jedan je rekao da "nije mogao doći u bolje vrijeme." 

- Moja novogodišnja odluka je da čistim kuću češće! - napisala je jedna korisnica. 

- Ovo je odlično, na isti način se mogu očistiti i druge prostorije, primjerice kuhinja i blagovaonica - dodao je drugi korisnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?