buna

Svečano otvoren ovogodišnji malonogometni tradicionalni Aluminijev turnir "Vlado Ivanković"

04.09.2017.
u 17:33

Predsjednik nezavisnog sindikata zaposlenika Aluminija Romeo Biokšić s ostalim članovima predsjedništva na prigodnoj su svečanosti u Aluminijevom Relaxu središta na Buni, danas otvorili ovogodišnji tradicionalni turnir naziva "Vlado Ivanković".

Predsjednik sindikata je pozvao natjecatelje na pošteno i prijateljsko odmjeravanja snaga u zdravom sportskom ozračju, duhu kolegijalnosti i snaženju dobrih odnosa unutar kolektiva. 

Kao i svake godine organizator turnira je NSZ -a Aluminij, a Uprava Društva je i ove godine pružila potporu prilikom održavanja istog.

Ove će godine snage odmjeriti ukupno 8 momčadi, a prvog dana turnira sastali su se momčadi Osiguranja i Anoda te Elektroliza AB i Skladište-komercijala.

Ovaj malonogometni turnir je i humanitarnog karaktera , gdje će se sav prikupljeni novac od prodaje pića preusmjeriti za liječenje naše sugrađanke Tanje Maksumić uplatom na račun.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?