Zaboravite na Pokemon Go:

Stiže nova aplikacija u kojoj je cilj skupljati paketiće s pravim novcem!

Pokemoni
28.12.2016.
u 14:30

Kao i u planetarno popularnoj Pokemon GO-u, i ovdje se korisnici kreću kroz prostor te traže crvene paketiće koji su drugi igrači sakrili.

Aplikacija kineske tvrtke Alibabe pokrenula je igru po uzoru na Pokemon Go, no umjesto pokemona - u njoj je cilj skupiti što više paketića sa stvarnim novcem!

Prave crvene kuverte s novce se u Kini poklanjaju povodom Kineske nove godine i drugim prigodama, a u igrici morate skupljati upravo paketiće crvene boje, prenosi Pogled.ba

Kao i u planetarno popularnoj Pokemon GO-u, i ovdje se korisnici kreću kroz prostor te traže crvene paketiće koji su drugi igrači sakrili.

Aplikacija funkcionira tako da igrač na određenu lokaciju uz pomoć aplikacije sakrije paketić s nešto novca - najviše je moguće sakriti 200 yuana (otprilike 210 kuna). Ako se drugi korisnik aplikacije nađe blizu lokacije sa skrivenim novcem, aplikacija će mu to javiti. Nakon javljanja na njemu je da novac pronađe. Aplikacija će mu pri tome pomoći s fotografijom mjesta gdje se novac nalazi.

Igrači sami mogu podesiti žele li da njihov sakriveni novac bude vidljiv i strancima ili pak samo njihovim kontaktima iz aplikacije.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?