Željka Cvijanović

SDA unijela kaos u zajedničke institucije

03.05.2017.
u 18:05

"Oni su remetilački faktor u svakom pogledu i u Izvješću Republike Srpske upućenom Vijeću sigurnosti UN samo je utvrđeno ono što jeste realnost BiH", izjavila je Cvijanović

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je SDA remetilački faktor u BiH, te da je ta stranka unijela kaos u zajedničke institucije, kao i u sve procese u kojima je sudjelovala. 

"Oni su remetilački faktor u svakom pogledu i u Izvješću Republike Srpske upućenom Vijeću sigurnosti UN samo je utvrđeno ono što jeste realnost BiH", izjavila je Cvijanović Srni komentairajući tvrdnju SDA da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i Vlada "samoinicijativno pišu izvješća Vijeću sigurnosti UN, uzurpirajući na taj način mandat visokog predstavnika za BiH", ali da ih, kako kažu, raduje da je predsjednik Srpske u SDA prepoznao "kočničare antibosanske politike".

Cvijanovića je rekla da ne vidi iz čega crpe ponos, jer se politika uzurpacije koju vode polako ali sigurno topi.

"Pametnije bi im bilo da se bave činjenicom da su ostali bez pola zastupničkog kluba u Zastupničkom domu (parlamenta BiH) nego izvješćima koje Republika Srpska upućuje Vijeću sigurnosti", poručila je Cvijanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije