prognoza

Narednih dana u BiH nestabilno vrijeme, s kišom i pljuskovima

06.05.2017.
u 13:25

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini biti pretežito oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Poslijepodne se očekuje prestanak padavina u većini područja sjeverne, zapadne Bosne i u Krajini. U ostatku BiH tijekom poslijepodneva i u večernjim satima padavine postepeno slabe i prestaju. Grmljavina se očekuje u Hercegovini, centralnoj i istočnoj Bosni. Vjetar će biti slab, u Bosni zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnje temperature od 7 do 13, a dnevne od 13 do 18, na jugu do 21 stupanj. 

U BiH u ponedjeljak, 8. svibnja bit će umjereno do pretežito oblačno vrijeme, uz lokalne pljuskove i kišu. Jutarnje temperature od 6 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 14 do 20, na jugu od 19 do 24 stupnja.  

U BiH u utorak, 9. svibnja, bit će oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. U centralnim i istočnim područjima Bosne padavine će biti uglavnom, poslijepodne. Jutarnje temperature od 6 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 10 do 16, na jugu od 17 do 22 stupnja. 

U Krajini će u srijedu, 10. svibnja, u jutarnjim satima biti pretežito sunčano. U ostatku BiH pretežito oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje. U jutarnjim satima kiša je moguća na istoku i jugoistoku Bosne. Jutarnje temperature od -1 do 3, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 14 do 20, na jugu do 23 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije