Bh. novinar

Hadžifejzović imao problem sa srcem, ugrađeni su mu stentovi

16.01.2021.
u 09:27

Bh. novinar Senad Hadžifejzović imao je poteškoće sa srcem zbog čega su mu ugrađeni stentovi. On se nalazi na kućnom liječenju.

Zahvalio liječnicima

- Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda liječnicima, dr Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović-Džuvo koji su u posljednji tren dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima - rekao je Hadžifejzović.

On se večeras iz svoje kuće obratio gledateljima Face TV-a. Tom prilikom je rekao da svečani Centralni dnevnik odlaže za sedam dana.

- Vidimo se sljedećeg petka, ako Bog da - rekao je Hadžifejzović.

 

Veliki jubilej

Njegova emisija Centralni dnevnik i Face to Face danas slave 30. rođendan.

- Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1 - navode s Face TV-a, piše Avaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?