NIJE ZAINTERESIRANA

Djevojka iz BiH odbila Ronalda: Imam dečka, zakasnio je

Foto: Instagram/Screenshot
1/2
21.07.2020.
u 20:55

Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao

Cristiano Ronaldo najpraćenija je osoba na Instagramu s čak 230 milijuna pratitelja, više od njega ima samo - sam Instagram!

Slavni Portugalac prati samo 450 ljudi, a većinom se radi o slavnima i poznatima, popularnim profilima označenima plavom kvačicom. Tako se tu nalaze imena brojnih glumica poput Eve Longorije, Sofije Vergare, pjevačica Beyonce i Rite Ore, brojnih košarkaša kao što su Dwight Howard, Dwyane Wade.

Naravno, na listi je i njegova zaručnica Georgina, ali i brojni nogometaši, pretežno oni s kojima je Ronaldo dijelio svlačionicu pa ne treba čuditi da se na popisu nalaze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Mario Mandžukić. Tu su i njegovi Portugalci Bruno Alves, Raul Meireles, Pepe, Coentrao i ostali, a na popisu se našao i Stipe Miočić.

Među odabranim društvom našla se i, široj javnosti nepoznata, Ivana Macanović, atletičarka koja je nastupala za AK Banja Luka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao. 

- Vjerujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajka slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio - izjavila je Ivana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije