ODLAZE OVOG LJETA

Zvonimir Boban i njegova cijela obitelj sele u Švicarsku

Boban
04.07.2016.
u 17:43

Nakon što je Zvonimir Boban početkom svibnja proglašen drugim čovjekom FIFA-e, s obitelji mora preseliti u Švicarsku kako bi mogao obnašati dužnost.

Ovo ljeto za Zvonimira Bobana i njegovu obitelj znači veliku životnu prekretnicu. Naime, cijela se obitelj zbog Zvonimirova posla seli u Švicarsku, piše tportal.

Boban dužnost savjetnika predsjednika Međunarodne nogomentne federacije Giannija Infantina ne može obavljati iz Hrvatske pa se s obitelji seli u Zürich, sjedište FIFA-e.

Leonarda i Zvone BobanFoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kako školska godina u Švicarskoj počinje sredinom kolovoza, obitelj će tada krenuti s novim životom.

Kako doznaje tportal, Zvone i supruga Leonarda će narednih dana upisati djecu u školu te se vratiti u Hrvatsku na kraći odmor.

Ovo neće biti prvi put da će obitelj živjeti izvan granica Hrvatske. Bobani su više od deset godina, od 1991. do 2002., živjeli u talijanskom Milanu.

Leonarda i Zvone imaju petero djece: usvojene 19-godišnju Mariju, 14-godišnjeg Gabrijela te desetogodišnje blizance Martu i Rafaela, a biološku kćer Ružu su dobili u studenome 2009. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije