zaplivala u lokvi blata

Unuka legendarnog Dine Dvornika: Fotografija malene Balie Dee u blatu najslađe je što ćete danas vidjeti

Instagram
13.01.2021.
u 08:23

U domu Elle Dvornik (30), kćerke legendarnog glazbenika Dine Dvornika, i njenog supruga Charlesa Pearcea nikada nije dosadno, a čini se i kada je obitelj vani.

Fotografija njihove starije kćerke Balie Dee, nakon što je upala u blato, svjedoči da bi, u slučaju da se ponovno odluče snimati reality show o svojoj obitelji - zasigurno bio veoma gledan.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Prošla godina bila je toliko loša da sam se od listopada klonio društvenih mreža. Postoji, naime, jedna stara izreka - ako nemaš ništa dobro za reći, nemoj reći baš ništa! Ova fotografija je suma sumarum protekle godine. Balie, hvala ti! U svakom slučaju, 2021. hura, hura, hura! Nadajmo se da će svima donijeti puno sreće, uspjeha i radosti - napisao je Charles Pearce (44) pokraj fotografije svoje kćerke nakon što je zaplivala u lokvi blata, prenosi Faktor. 

Neodoljiva trogodišnjakinja nasmijala je sve pratitelje na Instagramu i u samo nekoliko sati prikupila 12.500 lajkova, a mnogi su u komentarima napisali kako izgleda kao vrlo sretno dijete.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije