ANNABELLE NEILSON

Tužan kraj poznate manekenke, McQueenove prijateljice i muze

PA/Pixsell
18.07.2018.
u 08:53

Bivša supruga milijunaša Nata Rothschilda i poznati model nakon traume u djetinjstvu utjehu je potražila u heroinu

Annabelle Neilson, bivša supruga milijunaša Nata Rothschilda, model i najbolja prijateljica tragično preminulog Alexandera McQueena - preminula je u 49. godini. 

Kako donosi DailyMail, policija njezinu smrt ne smatra sumnjivom, a detalji još uvijek nisu poznati. Annabellin otac Max tri dana nakon kćerine smrti komentirao je: “Žao mi je, ali ne mogu vam pomoći.” 

Annabelle traume vuče još iz djetinjstva kad je bila zlostavljana, a napadač ju je vezao za drvo i tukao satima. 

Nakon tog traumatičnog iskustva ušla je u svijet droge još kao tinejdžerica, a s navršenih 16 godina postala je ovisnica o heroinu. U dobi od 22 godine Annabelle upoznaje Alexandera McQueena i postaje njegova muza, najbolja prijateljica i inspiracija. Upravo zbog proslavljenog dizajnera zakoračila je u svijet mode, a ujedno je bila i zadnja osoba koja je McQueena vidjela živog. 

Shrvana Annabelle nakon dizajnerove smrti nije dugo mogla doći k sebi, a nerijetko je spominjala kako je njihova ljubav bila bezuvjetna. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije