Peter Hardy

Tragično preminuo glumac iz popularnih serija: Prolaznici mu pokušavali pomoći, no bezuspješno

Screenshoot
20.03.2023.
u 17:24

Glumac najpoznatiji po ulozi u seriji 'McLeodove kćeri' utopio se na plaži Fremantle u Australiji.

Australski glumac Peter Hardy tragično je preminuo u 67. godini života. Glumac se utopio na plaži Fremantle u Australiji, a tužnu su vijest nakon tjedan dana prenijeli strani mediji. Iz mora su ga izvukli prolaznici, koji su mu pružali pomoć dok nije stigla hitna pomoć. No, nažalost, nije davao nikakve znakove života. 

Prema pisanju portala The West Australian, Peter je u Perth doputovao iz Londona kako bi posjetio majku, a vijest je na društvenim mrežama objavio njegov brat Michael.

- Shrvan sam što vas moram obavijestiti da je moj brat, Peter Hardy, jutros iznenada preminuo... Počivaj u miru, moj voljeni mali brate -  napisao je na Facebooku.

 

 

Na društvenim mrežama od glumca su se oprostili i kolege i prijatelji.

- Ova vijest je šok koja para srce. Iskrena sućut obitelji, prijateljima i kolegama - napisao je Ross Anderson. Tužnim porukama pridružili su se i drugi. „16. ožujka oduzet nam je dragi prijatelj. Nevjerojatni i lijepi Peter Hardy utopio se dok je ronio na South Beachu u Perthu", "Imao je 66 godina i izgledao je poput grčkog boga, tako fit i tako sretan što se vratio u svoj rodni WA u posjetu iz Londona, gdje je stvorio svoj dom", "Riječi ne mogu opisati koliko duboko osjećam ovaj gubitak. Bili smo bliski prijatelji još otkako smo živjeli zajedno u Neutral Bay Sydneyju sredinom 80-ih", "Bio je vrhunski glumac, divan pjevač i gitarist, svirao je i bubnjeve i saksofon. Oduvijek je volio nastupati u kazalištu, ali i na filmu i televiziji. Odlučio je kupiti brod u Londonu koji je lijepo namjestio s nešto opreme za snimanje", "Iskrena sućut svoj njegovoj obitelji i brojnim prijateljima zbog ovog razarajućeg gubitka, posebno njegovoj prekrasnoj djevojci Lysi, naše misli su s vama", "U redu, dragi prijatelju Peteru Hardyju, počivaj u miru. Adele i ja smo neutješni zbog tako teškog gubitka", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, glumac je poznat je po ulozi Jimmyja Dranea u kultnoj australskoj sapunici 'Neighbors' iz 1997. godine, ali najpoznatiji je po ulogama u seriji 'McLeodove kćeri' i kriminalističkoj drami 'Chopper'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije