OZAKONILI VEZU

Srpska transrodna pjevačica udala se za mostarskog poduzetnika i sportaša

Foto: Stefan Tomasevic
1/4
20.10.2021.
u 08:07

- Prije nego što ju je upoznao bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jeste, zato je riješio da je oženi - kazao je ovaj neimenovani izvo

Transrodna pjevačica Electra Elite udala se u Mostaru za poduzetnika i sportaša Nenada Vujanovića. Kako doznaje Express.ba, pjevačica je prije tri dana doputovala iz Zuricha u Sarajevo, gdje je odsjela sa prijateljima.  

U subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizirano u Mostaru. Ovom činu prisustvovalo je oko 200 uzvanika, koji su bili uz Electru na ovaj važan trenutak i životni preokret. 

- Electru je krajem kolovoza ovdje zaprosio biznismen, koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se u svibnju, tijekom njenog boravka u Bosni i Hecegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu. On je nju nekoliko puta posjetio u Zurichu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos - rekao je za Express izvor blizak ovome paru.  Nenadu ne smeta njen posao, naprotiv podržava je. 

Foto: Instagram

- Prije nego što ju je upoznao bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jeste, zato je riješio da je oženi -  kazao je ovaj neimenovani izvor. 

Inače, Electra je rođena u Kninu, zatim se odselila u beograd, a od 2000. živi u Švicarskoj. Iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila podršku svoje obitelji, a bivša supruga joj je sada nabolja prijateljica.  Prvu pjesmu objavila je u Srbiji u rujnu 2020. godine, a odmah se našla u YouTube trendingu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije