buduća mama

Serena Williams rastopila svijet porukom nerođenom djetetu

sDSDF
24.04.2017.
u 21:40

Američka tenisačica iznenadila je svijet svojom objavom na društvenim mrežama kojom je otkrila da je trudna.

Serena Williams je trenutačno u Meksiku gdje uživa u zasluženom odmoru sa svojim zaručnikom Alexisom Ohanianom. Nakon što je iznenadila fanove objavom da je tveć 20 tjedana u drugom stanju, buduća majka sada je raznježila svoje obožaavtelje diljem svijeta objavivši preslatku poruku svom nerođenom djetetu, prenosi Net.hr

 

“Moja najdraža bebice, dala si mi snagu koju nisam imala. Naučila si me pravom značenju spokoja i mira. Ne mogu dočekati da te upoznam. Jedva čekam da mi se pridružiš u igračkoj loži sljedeće godine. No, najvažnije od svega, sretna sam što mogu podijeliti svoje prvo mjesto s tobom… Još jednom. Na Alexisov rođendan. Od najstarije svjetske prvakinje najmlađem svjetskom broju jedan. Tvoja mamica”, napisala je sedmerostruka svjetska prvakinja u tenisu uz fotografiju na kojoj miluje svoj trudnički trbuščić.

Serena i Ohanian zaručili su se krajem 2016., a datum vjenčanja još nisu odredili. Williams je sigurna da će 2018. godine ponovno biti na terenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije