Wow!

Samo četiri mjeseca nakon poroda, hrvatska glumica pokazala zategnutu liniju u bikinju

Foto: Instagram
1/2
11.08.2020.
u 15:03

Hrvatska glumica i pjevačica Sementa Rajhard iza sebe ima nekoliko živopisnih mjeseci. Naime, u travnju je sa zaručnikom Vanjom Brundulom dobila kćerkicu Stellu, a upravo to ime joj je nadjenula po seriji koja ju je proslavila. Malo tko je ostao iznenađen kad je na Instagramu objavila kako uživa na moru, a sve je bez daha ostavila njezina zategnuta figura samo četiri mjeseca poslije poroda.

- Kao da nisi rodila...gdje ti je trbuh? Sretnica! - upitala je jedna pratiteljica u nizu komentara pohvala na račun zategnutog izgleda mlade majke koja je potpuno iskreno nedavno progovorila o svom iskustvu majčinstva.

Foto: Instagram screenshot

Otkrila je kako izgleda dan sa Stellom i što ju umara.

"Stella zaspi u 19 sati ili 19 i 20... imamo taj ritam. Kupanac i spavanac. Držim je budnom od 17 i 30 da se previše ne odmori i da mi ne odbije spavanac kojeg držimo u rasporedu. Dijete mora imati raspored... da. Mi ga stvaramo, ali i oni sudjeluju. Da je ona odbijala spavanac od 19 sati, najvjerojatnije bi to bio neki drugi sat za spavanac. Da li sam i ja već onda umorna, nakon cijelodnevne akcije ? Jesam, ali: Moje dijete me umori na najpoznatiji način",  započela je objavu u lipnju.

"Umorna sam, ali sretna jer je ona ispunjena, a mamama je to najbitnije. Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš i gledanje 'Prijatelja' pa 'Moderne obitelji' i evo... dođe 23 sata, ja na spavanac jer se Stella budi oko ponoći za papanje....pa oko pola 4 i opet u 7 ujutro, i dan počinje. Počinje naše druženje, kreativnost i odrastanje. Ej mame, pa mi rokamo samo tako", zaključila je ponosno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije